Team- en organisatiecoaching

De invloed van het systeem op een individu heeft me altijd gefascineerd. Dit leidde eerst tot een opleiding als systeemtherapeut en jaren later werd dit de opleiding tot gecertificeerde organisatiecoach.

Ik kijk naar een organisatie als een levend systeem, waarin het potentieel van mensen centraal staat. Wat me in het werken met teams bezig houdt, is de vraag hoe je een organisatie/team kan bouwen dat afgestemd is op wat mensen en teams nodig hebben om het beste van zichzelf te kunnen geven, afgestemd op de doelen van de organisatie.

Ik ben een sfeervoeler, buikdenker en groeimotor. In contact met een ‘systeem’ of dit nu een individu of een organisatie is, zal ik steeds deze samen gebruiken: voelen wat er leeft en nodig is om verder te groeien. En dit "verder groeien" kan verschillende richtingen uit.

Organisaties kunnen bij mij terecht met verschillende "groei"vragen: 

- ontwikkelen van visie, missie

- evolueren naar meer zelfsturing, en hoe doen we dat dan?

- groeien in eigen leiderschap

- verder groeien in een deugddoende en effectieve samenwerking

- ...


In een eerste gesprek ga ik na wat jullie vraag precies is en het gewenste effect dat jullie willen bereiken, voor medewerkers, leidinggevenden en/of de klanten, zorggebruikers van jullie diensten. Op basis daarvan stel ik een traject voor dat verder samen uitgewerkt wordt.

Ik werk graag samen met collega's van:

Knipsel.PNG

EspaciA - 0479/496561 - astrid@espacia.be

Plompaertstraat 20, Diepenbeek

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon